Mijnwater BV wint European Geothermal Innovation Award

Op 5 maart jl. ontving Mijnwater BV in Offenburg (Duitsland) de European Geothermal Innovation Award 2015. Een prachtige erkenning voor Mijnwater BV op Europees niveau voor uitmuntende innovatie op het gebied van de meest intelligente toepassingen van geothermische energie.

Volgens Louis Hiddes, directeur van Mijnwater BV is deze prijs een stimulans om de intelligente, hybride, energie-infrastructuur door te ontwikkelen, waarbij geothermische warmte en koude ook zonder mijnen duurzame energie kan leveren. De geothermische bron die Heerlen heeft sinds de sluiting van de mijnen is een mooi voorbeeld van hergebruik van het water uit de oude mijngangen. Meer informatie over de prijs en het project op de website.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube