Bureau Stadsregio Parkstad is verhuisd

Per 1 juni verhuist ons bureau naar Carbon 6 aan de Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen. Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Carbon 6

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers? Of een vergadering? U kunt op de parkeerplaats van Carbon 6 parkeren. Voor uw fiets is plek in de fietsenstalling. Meld u vervolgens bij de algemene balie, direct na de hoofdingang. Daar verwijzen ze u naar de juiste etage en ruimte. Ons bureau zit op de derde etage. Carbon 6 ligt aan de overkant van de straat waar ons bureau nu is gevestigd. We blijven dus goed bereikbaar met de voet. Vanaf het centrum en (bus)station is het slechts een paar minuutjes lopen.

foto: Nose for Photography | Pascal Moors

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube