In memoriam

Op maandag 20 juli is onze collega Jean-Paul Schrijnemaekers overleden. Jean-Paul werkte sinds mei 2008 als medewerker Bestuurszaken voor de Stadsregio Parkstad Limburg.

Hij heeft jarenlang met grote toewijding het Dagelijks Bestuur van Parkstad ondersteund. Wij verliezen een zeer gewaardeerde, sociale en enthousiaste collega die zijn werk altijd met veel plezier en inzet uitvoerde. Jean-Paul heeft een zware strijd geleverd en zijn dood komt veel te vroeg. De herinnering aan de prettige samenwerking zal altijd in onze gedachten blijven. We wensen zijn vrouw Janneke, zijn dochters en eenieder die hem dierbaar was veel sterkte toe.

Collega’s Stadsregio Parkstad Limburg

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube