Eén aanspreekpunt voor toeristische bewegwijzering

In Parkstad wijzen de bekende bruine bordjes toeristen en onbekenden de weg naar toeristische trekpleisters. Deze borden werden eerder geplaatst door het voormalige LICOM. Hier komt verandering in. Toeristische bedrijven die hun bedrijf bewegwijzerd willen zien, dienen een aanvraag te doen bij verkeerskundig adviesbureau Ronnico. Ze hoeven zich hiervoor dus niet meer te melden bij Parkstad of de gemeenten. Hiermee is voor alle toeristische bedrijven in Parkstad één aanspreekpunt geregeld. Resultaat is tevens een meer uniforme toeristische bewegwijzering in de regio.

Hoe werkt het?

Op kosten van de aanvrager verzorgt Ronnico de toetsing aan vastgestelde plaatsingscriteria, de afstemming met de gemeente en de levering en plaatsing van de borden. Ook zorgt Ronnico voor de financiële afrekening op basis van uniforme kosten naar gelang de grootte en het aantal borden. POL Heteren – al meer dan 45 jaar leverancier van wegbebakening en bewegwijzering – zorgt voor de productie van de borden.

Aanvraag doen?

Toeristische bedrijven kunnen schriftelijk een aanvraag indienen via: info@ronnico.nl.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube