Ralf Krewinkel nieuwe voorzitter

De Stadsregio Parkstad Limburg heeft sinds 21 oktober een nieuwe voorzitter. Het Algemeen Bestuur koos Ralf Krewinkel, burgemeester van Heerlen, unaniem als de nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Deze functie was vacant na het vertrek van Paul Depla, die Heerlen verruilde voor Breda. Gedurende de afgelopen maanden nam Richard de Boer, burgemeester van Simpelveld, de functie zolang waar.

Ralf Krewinkel is sinds 31 augustus burgemeester van Heerlen. En sinds deze week dus ook voorzitter van de stadsregio. Krewinkel: ”Ik kijk ernaar uit om samen met de Parkstad-gemeenten, inwoners, bestuurders en organisatie de gemeenschappelijke agenda verder vorm te geven.”

Het Dagelijks Bestuur van Parkstad wordt naast Ralf Krewinkel gevormd door de burgemeesters Richard de Boer (Simpelveld), Desirée Schmalschläger (Nuth), Odile Wolfs (waarnemer Onderbanken), Raymond Vlecken (Landgraaf), Jos Som (Kerkrade), Luc Winants (Brunssum) en Wil Houben (Voerendaal).

 

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacyverklaring

Contact  Facebook  Twitter