WTTC-award: we tellen AF!

WTTC-award: we tellen AF! Zoals u wellicht weet is de regio Parkstad Limburg één van de drie finalisten in de categorie ‘Beste Reisbestemming ter Wereld’ voor de WTTC Award 2016. Nog nooit is Nederland voor een WTTC Award genomineerd, laat staan een regio in Nederland als beste reisbestemming​. Parkstad is gekozen uit 157 kandidaten uit 66 landen. De andere 2 finalisten zijn het Victoria & Albert Waterfront in Kaapstad en de Zwitserse Natuurparken.

Kijk mee!

De prijsuitreiking vindt aanstaande donderdag plaats in Dallas, rond 17.45 uur Nederlandse tijd. U kunt de uitreiking meekijken via een live-stream: http://www.wttc.org/livestream.

Interessante linkjes

 

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube