Beste reisbestemming ter wereld!

Op de speciale pagina “Goud voor Parkstad” staat meer (achtergrond) informatie rondom het winnen van de WTTC award op 7 april jl. in Dallas (USA).

Bijvoorbeeld met een top 10 van attracties waarmee Parkstad zich op de kaart heeft gezet als duurzame toeristische regio. Maar je vindt er ook interessante blogs en natuurlijk heel veel toeristische tips.En bent u als ondernemer, stichting of organisatie ook zo trots op de behaalde wereldprijs en wilt u dit duidelijk uitdragen en communiceren naar uw gasten en klanten? Dan vindt u hier ook een pakket aan mogelijkheden. Beste reisbestemming ter wereld: Parkstad Limburg!

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube