Website Dit is Parkstad

Parkstad is hèt succesvolle voorbeeld van hoe een regio kan groeien door te transformeren. De WTTC-award is een internationale erkenning om trots op te zijn. Parkstad heeft het tij weten te keren.

Kansen

De regio waarnaar wordt verwezen als voormalige Oostelijke Mijnstreek weet als geen ander bedreigingen om te buigen tot kansen. Is bovendien niet bang om die kansen te benutten. De samenwerking tussen de acht gemeenten die samen Parkstad vormen heeft mede geresulteerd in het winnen van de Tourism for Tomorrow Award 2016. Het succes van Parkstad beperkt zich echter niet tot het toeristische speelveld. Er zijn tal van bedrijven en initiatieven die Parkstad maken tot wat het vandaag de dag is.

Dit is Parkstad

Meer weten over wat Parkstad maakt? Waarom Parkstad met recht de beste bestemming ter wereld is? Kijk dan op de speciale website: www.ditisparkstad.nl. Hier vindt u ook een overzicht van de Parkstad Sprekers Poule.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube