Parkeren bij Carbon6

Bezoekt u ons kantoor met de auto? Vanaf maandag 7 november voert de eigenaar van Carbon6 betaald parkeren in en wordt het terrein afgesloten met slagbomen: voor alle bezoekers van Stadsregio Parkstad Limburg is parkeren gratis.

Toegang tot het parkeerterrein is alleen mogelijk met een bankpas of creditcard (voor registratie van het pasnummer en de aankomsttijd; pincode niet nodig). Stadsregio Parkstad Limburg overhandigt alle bezoekers een uitrijkaart. Door deze uitrijkaart bij het verlaten van het terrein voorafgaand aan de bankpas/creditcard in te voeren, kan het parkeerterrein kosteloos worden verlaten.

Adres: Kloosterweg 1 (ingang CBS-weg), 6412 CN Heerlen.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube