18 gemeenten in Zuid-Limburg tekenen Energieconvenant tijdens #FvdT

Tijdens de eerste dag van het Festival van de Toekomst tekenden de wethouders van de 18 Zuid-Limburgse gemeenten het Energieconvenant Zuid-Limburg ‘Coalition of the willing’, om te komen tot één integrale energietransitie in de regio. Dit gebeurde tijdens een van de 16 themasessies die om 13:30 uur van start gingen op diverse locaties in (de binnenstad van) Heerlen. Het goed bezochte beleidswetenschappelijke ochtendprogramma werd afgetrapt met 3 interessante presentaties van Hans Mommaas (directeur Planbureau voor de Leefomgeving), Jan Latten (hoofddemograaf bij het CBS) en Ron Boschma (professor in Regional Economics en Innovation Studies). Aan het einde van de middag kwam men weer terug in het Parkstad Limburg Theater voor een terugblik op de dag en een inspirerend slotdebat. Een foto-impressie van dag 1 vindt u op onze Facebookpagina.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube