Trots op GaiaZOO Kerkrade: leukste uitje van Nederland!

GaiaZOO Kerkrade is onlangs door de ANWB uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Nederland 2018’. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen. GaiaZOO ontving de meeste stemmen en scoorde op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) hoge cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. De award-winnende dierentuin liet bij het behalen van deze prijs de Efteling (2e plaats) en Diergaarde Blijdorp (3e plaats) achter zich. 

Ramon Lucassen (portefeuillehouder Toerisme stadsregio Parkstad Limburg) en wethouder Tim Weijers (Toerisme) trakteerden de medewerkers op een stuk vlaai om ze te feliciteren met deze geweldige prestatie. Wethouder Tim Weijers, tevens lid van de raad van commissarissen bij GaiaZOO, laat weten: “Deze prestatie van GaiaZOO Kerkrade is ronduit fantastisch! Deze landelijke waardering is dik verdiend. Uiteraard heeft de prijs ook zijn uitstraling op onze stad. We zijn dan ook trots om het hele jaar te kunnen uitdragen dat het leukste uitje van Nederland in Kerkrade ligt!”

“Alle lof voor de mensen van GaiaZOO, zij hebben hard gewerkt voor deze prijs”, vindt Ramon Lucassen. “Een mooier begin van het nieuwe jaar kun je niet wensen. We zijn ontzettend trots dat het leukste uitje van Nederland in de toeristische etalage van Parkstad staat!”

Op de foto Tim Weijers, Ramon Lucassen, Rob Huppertz en medewerkers van GaiaZOO Kerkrade

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube