Aanpak Streetwise in de media

Landelijk kiept 50% van de startende ondernemers in het eerste jaar al om, zo is te lezen in de Limburger. Niet in Parkstad. Door de aanpak van Streetwise krijgen startende ondernemers het maatwerk waarmee na een jaar meer dan 95% van de starters nog overeind staat. Het draait allemaal om de perfecte match tussen concept, locatie en begeleiding. 

De resultaten van Streetwise over 2017 liegen er niet om. Sinds de start van de Streetwise aanpak zijn er 59 ondernemingen bij gekomen in Parkstad. Goed voor 3,7 miljoen euro aan investeringen, werkgelegenheid voor 290 mensen en ruim 10.000 vierkante meter ingevuld winkeloppervlak. Van alle nieuwe ondernemingen staat 95,7% na jaar 1 nog, en er zijn er zelfs die een tweede zaak hebben geopend. De succesverhalen stimuleren ook andere ondernemers in hetzelfde winkelgebied tot investeringen in hun webshop (bron: Limburger) of in sociale media.

Overtuigende resultaten
Meer ingevulde vierkante meters dus, meer personeel en hogere investeringen. Dat komt met name door het vertrouwen dat pandeigenaren,  gemeenten en ook banken hebben, in de ondernemers die begeleid zijn door Streetwise. Bent u nieuwsgierig welke ondernemers met Streetwise geslaagd zijn? Lees dan de Resultaten Streetwise 2017 Parkstad Limburg met data en verhalen van de nieuw gevestigde ondernemers.

Meer weten?
De aanpak van Streetwise wordt regionaal gecoördineerd door Stadsregio Parkstad Limburg. Dat zorgt er voor dat de aanpak past in de Structuurvisie Ruimtelijke Economie (SVREZL) die alle 18 gemeenten in Zuid-Limburg hebben vastgesteld. Wilt u meer lezen over die SVREZL, neem dan contact op met ons via info@parkstad-limburg.nl. Wilt u inzage in specifieke resultaten van Streetwise over 2017, of wilt u kennismaken met het Streetwise team? Stuur dan een email naar info@stichtingstreetwise.nl

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube