Minister Ollongren bezoekt Parkstad

Op maandag 5 maart bracht minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een bezoek aan Parkstad. Het bezoek begon met een gesprek met gemeentebesturen en provinciebestuurders bij Schunck in Heerlen, gevolgd door een wandeling door het centrum van Heerlen. Vervolgens bezocht de minister het circulaire bouwproject SUPERLOCAL in Bleijerheide. Na het welkom van locoburgemeester en projectwethouder Tim Weijers van Kerkrade kreeg ze van gebiedsontwikkelaar Michiel Wauben van HEEMwonen een korte uitleg over de inhoud van dit project, dat met Europese subsidie van het UIA mogelijk wordt gemaakt. Daarna werd een wandeling gemaakt naar de Voorterstraat/Vroenstraat waar het Expogebouw en de tentoonstelling werden bekeken. Het bezoek van Minister Ollongren werd afgesloten met een bezoek aan de IBA informatiemarkt in de Onze Lieve Vrouwe Kerk van Voerendaal. Daar heeft de minister zich een beeld kunnen vormen van alle IBA-projecten van de provincie, de stadsregio en de gemeentes in Parkstad.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube