Opening nieuw filiaal Nuth eerste zichtbare resultaat van Convenant Aldi en Parkstad

Overheden en marktpartijen content over regionale samenwerking

De opening van de nieuwe Aldi in Nuth op woensdag 25 juli is het eerste tastbare resultaat van de regionale samenwerking tussen Stadsregio Parkstad, de Parkstad-gemeenten en Aldi. Om dit succes te vieren en de gezamenlijke ambities te onderstrepen kwamen de betrokken partijen vandaag bijeen bij het nog te openen, nieuwe filiaal. Daarbij werd duidelijk dat dit zeker niet het laatste wapenfeit is op het gebied van regionale samenwerking in Parkstad.

Lees hier het persbericht.

Op de foto v.l.n.r. Peter Bertholet – Directeur Stadsregio Parkstad Limburg, Hans Teunissen – gedeputeerde provincie Limburg, Marc Houppermans – Managing Director Aldi Roermond B.V., Désirée Schmalschläger – burgemeester van Nuth, Martin de Beer – voorzitter van de Bestuurscommissie Economie & Toerisme Stadsregio Parkstad Limburg, Ernst Wijzenbeek – vice-voorzitter MKB Parkstad.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube