Den Haag geeft 40 miljoen voor investeringen in Parkstad

Vandaag heeft minister Schouten van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit, mede namens minister Ollongren van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, in een brief aan de Tweede Kamer bekend gemaakt welke aanvragen voor regiodeals zijn geselecteerd om nader uit te werken. Het voorstel voor de Regiodeal Transformatie Parkstad is vandaag geselecteerd als één van deze regiodeals. Tevens heeft de minister aangegeven dat voor de Regiodeal Transformatie van de regio Parkstad een maximale bijdrage van 40 miljoen euro uit de Regio Envelop beschikbaar is gesteld.

Bekijk hieronder het gezamenlijke persbericht van Provincie Limburg, IBA Parkstad en stadsregio Parkstad en de kamerbrief van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/11/16/ruim-200-miljoen-euro-voor-12-regio-deals

 

 

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube