3.000ste Deelnemer aan Zonnepanelenproject Parkstad

Vandaag kreeg de familie Veldman uit Heerlen als 3.000ste deelnemer aan het Zonnepanelenproject Parkstad, de felicitaties met een bloemetje en een passend presentje van Charles Claessens (wethouder Duurzaamheid & Milieu in Heerlen). 

De zeven Parkstadgemeenten bieden hun inwoners aan om op een eenvoudige en laagdrempelige manier te investeren in duurzame energie door het plaatsen van zonnepanelen: het Zonnepanelenproject Parkstad. De uitvoering van dit project maakt onderdeel uit van het regionale PALET-programma. PALET staat voor ‘Parkstad Limburg Energie Transitie.’ Het Zonnepanelenproject is zo succesvol, dat het in Nederland door verschillende gemeenten is en wordt overgenomen.

Lees meer in het persbericht.

foto: Nose for Photography | Pascal Moors

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube