Regionale Prestatieafspraken in Parkstad

Meerjarige aanpak om de leefbaarheid en woonkwaliteit in de regio Parkstad te verbeteren

Namens de zeven Parkstadgemeenten tekenden Stadsregio Parkstad Limburg, negen woningcorporaties en het regionaal overleg huurdersorganisaties (ROH) Parkstad afgelopen vrijdag 17 januari 2020 de Regionale Prestatieafspraken Parkstad Limburg 2019 – 2024. Hiermee slaan deze partijen de handen ineen om te werken aan de verbetering van de leefbaarheid en de woonkwaliteit van wijken in de regio.

Lees meer in het persbericht van 20 januari 2020

foto vlnr. staand: Kim Lindelauf (Vincio Wonen), Jack Gorgels (Weller), Jo Mertens (Brunssum), Marc Schroten (Wonen Zuid), Jan Hermans (Beekdaelen), Marjo Vankan (HEEMwonen), Wim Dings (ROH Parkstad), , Jordy Clemens (Heerlen), Guido Kerckhoffs (Woonpunt), Bart Smeets (Landgraaf), Wiel Schleijpen (Simpelveld), Peter Smeets (WS Simpelveld) en Peter Thomas (Voerendaal). vlnr. zittend: Rene Sulmann (ROH Parkstad), Tim Weijers (Stadsregio Parkstad Limburg/ Kerkrade), Wim Hazeu (ROW / Wonen Limburg). Op de foto ontbreken de vertegenwoordigers van WS Voerendaal en ZO Wonen.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube