vacature: Algemeen Directeur WoonWijzerWinkel Parkstad (40 uur p/w)

Met als doel om de verduurzaming in een stroomversnelling te brengen hebben de gemeenten in Parkstad Limburg (Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal) een BV opgericht waarin de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de WoonWijzerWinkel is belegd.

De WoonWijzerWinkel vormt “het Energieloket” voor de inwoners van Parkstad en maakt onderdeel uit van het gezamenlijke uitvoeringsprogramma Parkstad Limburg Energie Transitie (PALET). We introduceren het WoonWijzerWinkel concept zoals dit al jaren succesvol is in Rotterdam.

Om de ambities op verduurzaming te realiseren en de WoonWijzerWinkel in Parkstad Limburg tot een succes te maken zoeken we een: Algemeen Directeur WoonWijzerWinkel Parkstad (40 uur p/w)

Bekijk hier de vacature tekst

 

foto via Woonwijzerwinkel Rotterdam

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  LinkedIn