vacature: programmamedewerker (0,8 – 1 fte)

Eén van de beste overheidsorganisaties van Nederland “Stadsregio Parkstad Limburg” (finalist beste overheidsoverheidsorganisatie 2017) zoekt high potentials met lef én gevoel voor bestuurlijke processen!

Oftewel ambitieuze collega’s die het verschil in de regio Parkstad kunnen en durven te maken. Voor de functie van programmamedewerker zoeken wij het spreekwoordelijke “schaap met vijf poten”, een collega die breed inzetbaar is binnen de themavelden economie & toerisme, wonen & herstructurering, ruimte & duurzaamheid, mobiliteit, grensoverschrijdende samenwerking, sociaal economische structuurversterking en veiligheid en vanuit een integrale blik kan bijdragen aan de ontwikkeling van de regio.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacyverklaring

Contact  Facebook  LinkedIn