Roel Wever benoemd als voorzitter van Stadsregio Parkstad Limburg

Het Algemeen Bestuur van Stadsregio Parkstad Limburg heeft in haar vergadering op woensdag 7 oktober 2020, unaniem gekozen voor Roel Wever  als voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Daarmee draagt Richard de Boer, burgemeester van Simpelveld, die de afgelopen drie jaar het voorzitterschap waarnam, de voorzittershamer over aan Roel Wever die vorige week benoemd werd als burgemeester van Heerlen. Hiermee neemt hij plaats achter de bestuurstafel van Parkstad waar hij eerder van 2001 tot 2005 directeur / secretaris was. 

Persbericht Roel Wever nieuwe voorzitter Stadsregio Parkstad Limburg 07102020

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube