Webinar Regio Deal Parkstad Limburg – maandag 8 maart 2021

Webinar Regio Deal Parkstad Limburg 8 maart 2021. Simone van Trier gaat in gesprek met Richard de Boer (vice-voorzitter Stadsregio Parkstad Limburg), Martin de Beer (portefeuillehouder Regio Deal Parkstad Limburg) en de gedeputeerden van de provincie Limburg; Andy Dritty (Regio Deal Parkstad Limburg), Robbert Housmans (Sociale Agenda) en Ger Koopmans (Regio Deals Limburg) en met Peter Bertholet (Directeur Stadsregio Parkstad Limburg). De Regio Deal Parkstad Limburg is vol in de uitvoering om de brede welvaart van de inwoners van de regio naar een hoger plan te brengen. Enerzijds door het inlopen van bestaande achterstanden en anderzijds door het grijpen van kansen die zich hierbij voordoen. Ook die er zijn vanwege de grensligging.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube