Vacature: programmamanager Duurzaamheid (1 fte)

Eén van de beste overheidsorganisaties van Nederland “Stadsregio Parkstad Limburg” (finalist beste overheidsorganisatie 2017) zoekt high potential met lef én gevoel voor bestuurlijke processen! Oftewel een ambitieuze collega die het verschil in de regio Parkstad kan en durft te maken.

Vanaf 2013 werken we aan Parkstad Limburg Energie Transitie: PALET. En zijn er eerste stappen gezet rondom thema’s als klimaatadaptatie en de circulaire economie. Als programmamanager Duurzaamheid ben je de spin in het web en geef je mede richting aan en participeer je in de ontwikkeling van het integrale beleid van Parkstad Limburg op strategisch en tactisch niveau. Nieuwsgierig? Lees hier de volledige vacaturetekst.

foto: Nose for Photography | Pascal Moors

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  LinkedIn