Vacature: Administrateur/assistent controller (20 uur)

Eén van de beste overheidsorganisaties van Nederland “Stadsregio Parkstad Limburg” (finalist beste overheidsorganisatie 2017) zoekt een collega met een hands-on-mentaliteit. Als administrateur/assistent controller maak je onderdeel uit van het team finance, dat momenteel uit drie parttime medewerkers bestaat: de financieel medewerker, assistent controller en hoofd bedrijfsvoering & control. Binnen het team wordt intensief op een informele wijze samengewerkt.

Jouw daadkracht doet er bij ons echt toe. Door de korte bestuurlijke lijnen en de breed gevoelde behoefte tot doorontwikkeling van de regio lever je in de rol van administrateur/assistent controller mede een bijdrage aan de toekomst van het gebied. Wil jij hier aan meewerken? Bekijk hier de volledige vacaturetekst.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  LinkedIn