Voucherregeling Parkstad

Goed nieuws voor het midden- en kleinbedrijf dat actief is in de regio Parkstad: sinds december 2020 is het voor ondernemers mogelijk om een voucher aan te vragen voor initiatieven die vernieuwend zijn. Wilt u concrete stappen zetten op het gebied van sociaal of duurzaam ondernemerschap? Heeft u een initiatief dat de regio nog sterker maakt op het gebied van toerisme of de unieke grensligging? Of dwingt corona u tot vernieuwing?  Dan is het mogelijk om een bijdrage te vragen tot maximaal 10.000 euro. Heeft u samen met andere ondernemers en/of instellingen een gezamenlijk initiatief, dan kunt u – als alliantie – een voucher aanvragen tot wel 50.000 euro. Bekijk onderstaande korte animatie of surf snel verder naar deze website voor meer informatie.

De regeling loopt tot en met december 2023 en is een initiatief van Stadsregio Parkstad Limburg, mede gesubsidieerd door de Provincie Limburg.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube