Basisschool De Horizon (Heerlen) start met ‘verlengde schooldag’

Basisschool de Horizon in de buurt GMS (Grasbroek-Muschemich-Schandelen) is het nieuwe schooljaar begonnen met de verlengde schooldag. Dat betekent dat  de leerlingen 3 tot 5 uur per week méér op school zijn, dan in de jaren daarvoor.

Wethouder Jordy Clemens van onderwijs, jeugd en wonen: “Ik gun ieder kind de kans om haar of zijn talenten waar te maken. Of dat nu is via taal, rekenen, sport of muziek. De inzet van de verlengde schooldag is daarbij een goed hulpmiddel. Daarom spreek ik eigenlijk liever van de ‘verrijkte schooldag”.

De ‘verlengde schooldag’ wordt mede mogelijk gemaakt met geld uit de Regio Deal Parkstad Limburg.

PB Verlengde schooldag 27_09_2021

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube