Terugblik op de Nacht en de Dag van de Stad

Hoogtepunten Dag van de Stad – Heerlen

Op 1 november was Heerlen gaststad van de Nacht en Dag van de Stad 2021! Met ruim 1.000 stedelijke professionals, bestuurders, cultuurmakers, kleurrijke inwoners, ondernemers, wetenschappers, stadshistorici, creatieve denkers en kennisinstellingen beleefden we hoe de geschiedenis van een stad een inspiratiebron kan zijn voor haar toekomst. De hoogtepunten van de Nacht of Dag van de Stad terugkijken? Dat kan! Bekijk de aftermovie van de Dag van de Stad
Of bekijk de foto’s van de Nacht én Dag van de Stad op de website van de Dag van de Stad

Video’s van de lezingen
Wil je de bevlogen lezingen van wereldberoemde Deense architect Jan Gehl en kunstenaar en ontwerper van het Heerlense Maankwartier Michel Huisman terugluisteren? Of heb je de last lectures van historicus en stedenkenner Maarten van Rossem, architectuurhistoricus Michelle Provoost, schrijver en muzikant Massih Hutak en futurist Tessa Cramer gemist? Bekijk de video’s op youtube

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube