Netwerk van e-bike-deelstations verbindt binnenkort Parkstad met Aken.

Op maandag 6 december gaat de schop de grond in voor de aanleg van vooralsnog twintig
e-bike-deelstations, verspreid over heel Parkstad. Als eerste wordt het station aan de Akerstraat in Heerlen Centrum gerealiseerd. Hierna volgen nog negentien deelstations in Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Simpelveld en Voerendaal. Volgens planning staan vanaf eind maart 2022 in totaal tachtig e-bikes klaar voor iedereen die hiervan gebruik wil maken. Al deze e-bikes zijn van A-kwaliteit als het gaat om fietscomfort en actieradius.

Persbericht-E-Bike-deelsysteem-Velocity-2021-12_02

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube