DE WOONKAMERS VAN HEERLERHEIDE

Fotograaf Bram Tackenberg maakt verbinding…

Samen met meer dan 60 bewoners uit de Heerlense wijk Heerlerheide brengt fotograaf Bram Tackenberg, in coproductie met festival Cultura Nova, op ingetogen wijze de menselijkheid van één van de armste wijken van Nederland in beeld. Trots én kwetsbaar openden de bewoners hun deuren voor hem en tonen ze dat ze er zijn.

Het project ‘de Woonkamers van Heerlerheide’ wordt in de vorm van een dubbeltentoonstelling en magazine teruggegeven aan de wijk. Vanaf 19 december tot 18 maart zijn de ruim dertig woonkamerportretten van buurtbewoners groots te bezichtigen op banieren langs de openbare weg en gratis te bezoeken in cultureel centrum Gen Coel van de Heerlense wijk.

Persbericht De Woonkamers van Heerlerheide door Bram Tackenberg ism festival Cultura Nova

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube