Save the date: online bijeenkomst toeristische ondernemers

Net voor en tijdens de zomer van 2021 waren er twee alliantiebijeenkomsten voor toeristische ondernemers in Parkstad. Mogelijk was u erbij, misschien lukte dat toen niet. Tijdens deze bijeenkomsten bleek onder meer dat er behoefte is om de onderlinge samenwerking te versterken en dat een gezamenlijke marketing van Parkstad belangrijk is. Maar wat vooral is bijgebleven is het enthousiasme waarmee u en collega-ondernemers aan de slag willen om het toerisme in Parkstad naar een hoger niveau te tillen. Daarom pakken we nu door en organiseren wij op korte termijn een nieuwe, digitale bijeenkomst:

RESERVEER 12 JANUARI 2022 VAN 15.30 – 17.00 UUR DUS ALVAST IN UW DIGITALE AGENDA!

Waar gaan we het over hebben?
Op 12 januari bespreken we onder andere het inmiddels uitgewerkte concept destinatiemarketingplan ‘Dit is Parkstad!’ en ontvangt u de marketing Toolkit. Ook zijn we weer heel erg benieuwd naar wat er speelt bij ondernemers. Daarom is er tijdens de bijeenkomst ruimte voor u om uw ideeën, plannen en vragen te pitchen. Heeft u interesse om te pitchen, stuur dan een mail naar toerisme@parkstad-limburg.nl. Samen zetten we de schouders onder het toerisme in Parkstad!

Meer informatie
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stadsregio Parkstad Limburg in samenwerking met Visit Zuid-Limburg. Meer informatie over het programma ontvangt u binnenkort. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bent u erbij op 12 januari? Stuur een mail naar toerisme@parkstad-limburg.nl

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube