Vacature programmamedewerker duurzame energie (0,8 – 1 fte)

Wij zoeken een nieuwe collega, een high potential met lef én gevoel voor bestuurlijke processen! 

Als programmamedewerker duurzame energie maak je onderdeel uit van het team duurzaamheid, dat momenteel bestaat uit: één programmamanager, twee programmamedewerkers, één administratief medewerker en één stagiair.

Het programma duurzaamheid beslaat drie focusgebieden: energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. De collega die wij zoeken is werkzaam binnen het focusgebied energietransitie. Als programmamedewerker duurzame energie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen voortkomend uit het regionaal vastgestelde beleid, zoals Parkstad Limburg Energietransitie (PALET) en de Regionale Energie Strategie (RES) Zuid-Limburg. De nadruk van de functie ligt op het realiseren van de grootschalige hernieuwbare opwek van duurzame energie (voornamelijk zonne-energie op daken en op land). Waar kansen zich voordoen voert de programmamedewerker ook de ambities op het gebied van windenergie uit. Daarnaast geldt voor het hele bureau dat het van belang is om verbindingen over de grenzen van programma’s te kunnen leggen.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de volledige vacaturetekst: https://bit.ly/366jWxk

foto: Nose for Photography | Pascal Moors

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube