Nieuwe Gastheren/Gastvrouwen van het Landschap in Parkstad

Elf deelnemers van negen verschillende ondernemingen in Parkstad hebben met succes de cursus Gastheer/Gastvrouw van het Landschap afgerond. De kersverse gastheren en gastvrouwen zijn herkenbaar aan het gevelbordje dat zij ontvangen hebben. 

Recreanten zijn steeds meer op zoek naar een bijzondere en authentieke beleving. Hiervoor is het belangrijk dat recreatieondernemers kennis hebben van de bijzondere kwaliteiten en het verhaal van hun omgeving. Tijdens de cursus zijn ondernemers aan de slag gegaan met storytelling en het verkennen van de kwaliteiten van hun omgeving. Hierbij hebben zij geleerd over de geologie, de flora en fauna en de door Visit Zuid-Limburg ontwikkelde vijf grote verhaallijnen van de regio. Ook hebben er vier korte excursies in de regio plaatsgevonden. De deelnemers van de cursus hebben het geleerde vervolgens in de praktijk gebracht en inspirerende en verrassende presentaties verzorgd, waarna zij een certificaat en gevelbordje in ontvangst mochten nemen. 

De cursus werd georganiseerd door IVN en medegefinancierd door Stadsregio Parkstad Limburg. Welke ondernemers in de regio Gastheer/Gastvrouw zijn en andere informatie over de cursus vindt u op: www.ivn.nl/gastheervanhetlandschap.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube