Nieuwsbrief zomer 2022

Waarschijnlijk hebben we de heetste dagen van deze zomer al achter de rug met temperaturen van bijna 40 graden, gemeten half juli. Op de cultureel heetste dagen is het nog wachten tot 26 augustus. Want dan start Festival Cultura Nova weer. Een volle week met beeldend theater in alle hoeken en gaten van Parkstad. Met ook veel aandacht voor IBA Parkstad dat dan ook haar expo-jaar afsluit. Om naar uit te zien als afsluiting van de zomervakantie. En misschien heb je juist nu even tijd om onze nieuwsbrief te lezen. Fijne zomer!

Ps. Ons kantoor is tijdens de zomerperiode op vrijdag 28 juli, 5, 12, 19, 26 augustus en 2 september gesloten.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube