Ondernemersontbijt Cultura Nova | Stadmaakweek 2022

“Even geen ‘business as usual’, maar prettig netwerken in een ongedwongen festivalsfeer”.

Wij nodigen u uit voor het ‘Cultura Nova Ondernemersontbijt’ op donderdag 1 september 2022 van 08.30 tot 10.30 uur. De tafel staat gedekt in de Spiegeltent op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen.

Het ‘Ondernemersontbijt’ is onderdeel van het Cultura Nova programma Stadmaakweek. Centrale vraag in de Stadmaakweek is: Hoe verhogen we samen de kwaliteit van wonen, werken en leven in Heerlen en de regio? Ook als ondernemer.

Programma:

  • 08:00 uur – Inloop
  • 08.30 uur – Opening
    Gesprek over het belang van kunst en cultuur in het algemeen en Cultura Nova in het bijzonder voor ondernemen en voor ondernemers in stad en regio. Met Fiedel van der Hijden, initiatiefnemer en artistiek leider van theaterfestival Cultura Nova en ondernemer Tibert Lagarde, voorzitter MKB Parkstad, lid van Club van 100 en eigenaar Lagarde & You Loopbaanontwikkeling
  • Vanaf 09:00 uur – netwerkactiviteit en mogelijkheid tot netwerken
  • 10.30 uur – sluiting

Voor deelname vragen wij 12,50 Euro per deelnemer. Dit bedrag gaat volledig naar het ontwikkelprogramma voor jong artistiek talent van Festival Cultura Nova.

 Reserveren en betalen via de site van Cultura Nova

 

Wij hopen u op donderdag 1 september te mogen begroeten in de Spiegeltent op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen,

MKB-Limburg      Cultura Nova club van 100      stadsregio Parkstad Limburg

De stad is in beweging. Dat is altijd zo, en zeker nu. We leven in een tijd van forse verandering en ervaren grote druk. We willen en moeten duurzaam leren omgaan met onze omgeving. Hoe zorgen we er als inwoner en als ondernemer voor dat we fijn kunnen blijven wonen, werken, ondernemen en leven? Door onze verbeelding de ruimte te geven en door verbinding te zoeken! De stad is van iedereen en iedereen draagt daaraan bij. Dat geeft kracht, dat maakt ons veerkrachtig. In de Stadmaakweek gebruiken we hiervoor de energie die Cultura Nova vrijmaakt.

Stadmaakweek Heerlen is een initiatief van Cultura Nova Zomerfestival Heerlen, IBA Parkstad, Gemeente Heerlen, Stadsregio Parkstad Limburg, Weller, Wonen Limburg en Stadstuin Heerlen. De Stadmaakweek vindt plaats van zondag 28 augustus t/m zaterdag 3 september 2022.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube