Marktontwikkelingen nopen tot deelnamestop Zonnepanelenproject Parkstad.

Marktontwikkelingen nopen tot deelnamestop Zonnepanelenproject Parkstad in Beekdaelen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal vanaf 24-11-2022, gemeenten zetten in op bredere verduurzamingsondersteuning.

In 2017 is naar voorbeeld van het Zonnepanelenproject Landgraaf het Zonnepanelenproject Parkstad in het leven geroepen om de aanschaf van zonnepanelen voor inwoners uit Parkstad betaalbaar en makkelijk te maken. In opdracht van de zeven Parkstadgemeenten voert Volta Limburg dit project al jaren met succes uit. Door oplopende materiële en personele kosten is het project echter niet meer rendabel voor Volta Limburg. In goed overleg hebben de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal daarom per 24-11-2022 tot een deelnamestop besloten. Huidige deelnemers ondervinden geen gevolgen van de deelnamestop en behouden het recht op 15 jaar garantie en onderhoud. Gedurende vijf jaar kende het project maar liefst 4.700 deelnemers. De Parkstadgemeenten zijn volop bezig om haar inwoners in de toekomst op andere manieren te helpen om te verduurzamen. Begin 2023 worden deze gepubliceerd via de, nu nog in aanbouw zijnde website: parkstadverduurzaamt.nl

Lees het volledige bericht: Persbericht – Marktontwikkelingen nopen tot deelnamestop Zonnepanelenproject Parkstad

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube