Vacature Programma-adviseur (ruimte): 1 fte

Wij zoeken een enthousiaste collega. Een high potential met lef én gevoel voor bestuurlijke processen en die net als wij hart voor de regio heeft. De regio Parkstad staat meer dan ooit op nationaal niveau in de schijnwerpers, mede door de prestaties van ons bureau. Het belang en toegevoegde waarde van de intergemeentelijke samenwerking wordt breed onderschreven en werpt nadrukkelijk z’n vruchten af. Het takenpakket en de bezetting van ons bureau is de afgelopen jaren zodoende fors gegroeid. We zijn trots op de positie die we hebben veroverd en zijn gedreven om deze verder te verstevigen. Dit kan alleen met collega’s die daadkracht tonen en bereid zijn hun stinkende best te doen. Iedereen binnen ons bureau draagt direct of indirect bij aan de toekomst van de regio, een verantwoordelijkheid die je enkel met passie kan volbrengen.

Wil jij als programma-adviseur Ruimte deel uitmaken van een gedreven team van zo’n 35 personen en samen werken aan een duurzame, leefbare en welvarende regio? Bekijk dan de volledige vacature tekst met uitgebreide (functie) omschrijving. We kijken uit naar je sollicitatie.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube