Vacature: assistent controller (18 uur/ 0,5 fte)

Wij zoeken een nieuwe, enthousiaste collega die van aanpakken weet! Werken bij Stadsregio Parkstad Limburg betekent dat je deel uitmaakt van een gedreven team van zo’n 35 personen. Een gemengd gezelschap gelet op onder meer leeftijd en ervaring. De groep heeft één generieke noemer: ‘hart voor de regio’. Binnen en buiten het regiobureau wordt er door ons op een intensieve manier samengewerkt met als doel een duurzame, leefbare en welvarende regio.

Als assistent controller maak je onderdeel uit van het team financiën, dat na invulling van deze vacature bestaat uit: hoofd bedrijfsvoering en concern control, de businesscontroller, twee assistent-controllers en de medewerker financiële administratie. Binnen het team wordt intensief op een informele wijze samengewerkt. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie. Bekijk hier de volledige vacaturetekst en functieomschrijving.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube