Theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd ontvangt Gouden Applaus van Parkstad.

Op maandag 16 januari overhandigde burgemeester Petra Dassen van Kerkrade ‘Het Gouden Applaus van Parkstad’ aan de vertrekkend directeur van de Parkstad Limburg Theaters, Bas Schoonderwoerd. Dit deed zij in een afgeladen Parkstad Limburg Theater in Heerlen namens de burgemeesters van de zeven, binnen Stadsregio Parkstad Limburg samenwerkende gemeenten. Bas Schoonderwoerd ontvangt ‘Het Gouden Applaus van Parkstad’ vanwege zijn verdiensten voor de hele regio

Het Gouden Applaus van Parkstad
Met veel passie je nek uitsteken. Parkstad op de kaart zetten en ver daarbuiten. De wereld naar Parkstad halen en Parkstad naar buiten uitdragen. Nieuwe ideeën als een ei bebroeden waaruit ongeboren toekomst geboren wordt. Klein en groot laten groeien en podium geven.

Zeven gemeenten, zeven paar handen gehuld in handschoenen die met respect klappend applaus geven en zo samen één vormen. Eén voor alle zeven, alle zeven voor één. Eén voor Parkstad!

Het Gouden Applaus van Parkstad is ontworpen en gemaakt door het kunstenaarsduo Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen die onder de naam ‘Les Deux Garçons’ werken en wonen in Landgraaf.

(Foto: Jean Pierre Geusens voor PLT Theaters)

Lees het hele bericht: Persbericht Gouden Applaus Bas Schoonderwoerd

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube