Beekdaelen ontvangt 2,5 miljoen euro voor impuls leefbaarheid centrumgebied Schinveld

De Gemeente Beekdaelen ontvangt een bijdrage uit de Impulsaanpak Winkelgebieden van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om de leefbaarheid in de kern Schinveld te verbeteren. Dit past naadloos in de regionale retailaanpak Parkstad Limburg. Als Stadsregio Parkstad Limburg zijn we trots op de samenwerking in het aanvraagproces met de gemeente Beekdaelen en dit gezamenlijke succes. Dit is de op een na hoogste van de in totaal negen bijdragen die in deze aanvraagronde zijn toegekend. In een eerdere ronde ontving de gemeente Heerlen 1,9 miljoen euro uit de Impulsaanpak Winkelgebieden.

Lees meer: ‘resultaten 2e ronde’ op de website van het Ministerie van EZK.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid | Wet open overheid (Woo)

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube