Parkstadmonitor

De Parkstad Monitor biedt veel informatie en cijfermateriaal van de regio op allerlei terreinen. De informatie is afkomstig uit bevolkingsenquêtes zoals het Burgeronderzoek Parkstad Limburg en de GGD Gezondheidsenquête. Daarnaast zijn statistische gegevens uit diverse registraties (bijvoorbeeld van gemeenten en politie) opgenomen. De Parkstadmonitor is bestemd voor u als bewoner of toekomstige bewoner. Het is ook bedoeld voor ondernemers, raadsleden, ambtenaren, scholieren en onderzoeksbureaus. Eigenlijk voor iedereen die geinteresseerd is in de regio Parkstad Limburg. Veel van de cijfers zijn te raadplegen tot op het niveau van de buurten en zijn beschikbaar voor meerdere jaren. Dit maakt de Parkstadmonitor een uniek product met een schat aan gegevens over de regio Parkstad Limburg.

Gegevens zijn te bekijken op regio-, gemeente-, wijk-  en buurtniveau. Na het kiezen van een thema kunt u een of meer onderwerpen selecteren. Vervolgens kiest u de periode, gebieden en gewenste presentatievorm. Volg hiervoor de aanwijzingen op het scherm of klik op ‘Help’ voor meer informatie. Start de Parkstadmonitor.

Colofon

Opdrachtgever: Gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal. Realisatie: Bureau Onderzoek en Statistiek van de gemeente Heerlen (in samenwerking met Oostveen Beleidsonderzoek en Advies). Contactpersonen: Suzanne Zuiderveld en Frans Schurer. Email: oens@heerlen.nl Telefoon: 14 045.

Stadsregio Parkstad Limburg Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & privacy | Toegankelijkheid

Contact  Facebook  
LinkedIn  YouTube