Toegankelijkheid

Stadsregio Parkstad Limburg vindt het heel belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze digitale dienstverlening. Ook mensen met een beperking dus. We werken daarom continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze websites. Voor meer informatie over digitale toegankelijkheid kunt u de website digitoegankelijk.nl bezoeken.

 

Toegankelijkheidsonderzoek

Een onafhankelijke derde partij heeft de toegankelijkheid van de website parkstad-limburg.nl getoetst aan de WCAG2 richtlijn. In dat onderzoek zijn enkele afwijkingen van de richtlijn geconstateerd. Deze afwijkingen en de te nemen maatregelen om die te repareren zijn beschreven in het onderstaande toegankelijkheidsonderzoek.

Na het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen is een aanvullend rapport opgesteld.

 

Toegankelijkheidsproblemen

Loopt u echter tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Mail dan naar info@parkstad-limburg.nl of bel naar 045 570 01 23. Samen met onze medewerkers zoeken wij dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.

Wat kunt u daarna van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

 

Kantoorbestanden

Op deze website staan kantoorbestanden, hoofdzakelijk in pdf-formaat. Deze bestanden zijn zo veel als mogelijk digitaal toegankelijk gemaakt. Een uitzondering hierop zijn oude bestanden (van vóór 01-11-2020).

Wij doen een beroep op onevenredige last om voor dit doeleind de oude documenten volledig toegankelijk te maken. Wel bieden wij de mogelijkheid om op aanvraag u te voorzien van een toegankelijke versie van het document dat u wilt inzien. U kunt hiervoor contact opnemen via de contactgegevens hierboven.